Brengt 2010 ons eindelijk PR 2.0?

De champagne is lang en breed weggeklokt, de oliebollen zijn verteerd. Wat een lol dat oud & nieuw, blij dat het voorbij is. Ik word er altijd zeer onnavolgbaar melancholisch van, wéér een jaar achter de rug. Het ergste zijn nog de terugbliklijstjes - de horror! -, de gelukwenschen en de vooruitblikken. Koffiedik kijken, als je het mij vraagt.

Nu ja. Aan dat vooruitblikken heb ik mij ook gewaagd. Laten we het dan op z'n minst leuk doen. Speciaal voor Xaviera 'Contentgirls' Ringeling waagde ik mij aan een tweetal voorspellingen. Te weten: PR 2.0 krijgt vaste voet aan de grond in Nederland én de Social Media Club Amsterdam (waar ik Promotions Director ben) gaat een grote vlucht nemen. Laat Sarah Palin het woord voor mij doen, ziet het filmpje!Tja... Brengt 2010 ons eindelijk PR 2.0? Ik hoop het wel. Ah gut, je weet niet wat dat is. Lees dan maar eens deze posts (1, 2, 3, 4, 5) daarover.

Marketing + PR Visie: over PR 2.0 en Social Media Marketing. Door Remco Janssen.